Punct final al Etapei a VII-a din SuperLiga! Livescore din play-out și play-off! Craiova și Botoșani câștigă! Rapid pierde șansa prezenței într-o cupă europeană!

de Florian
0 Comentariu 112 views

Meciurile de astăzi s-au terminat cu victorii pentru FC Botoșani și pentru Universitatea Craiova în etapa a VII-a din play-out, respectiv play-off! Botoșani speră să scape de retrogradare iar Rapid a ratat șansa unei prezențe în cupele europene.

Jucătorii Rapidului nu reușesc să se ridice la așteptările fanilor dar și managementului echipei! Rapid nu a avut o zi întârziere la prime și salarii pentru jucători. A fost un sezon ratat pentru Rapid, pentru finanțatorul Dan Șucu!

Update ora 22.27:

Craiova cîștigă după un final electrizant cu 2-1! Craiova ajunge pe locul 2. Rapidul ratează prezența într-o cupă europeană!

Update ora 22.26:

GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!! Craiova prin Crețu, marchează în minutul 90+6! Scor 2-1 pentru Universitatea Craiova!

Suntem în minutul 90+6. Scorul este în continuare 1-1. Craiova  are un corner în minutul 90+5.

Update ora 22.23:

Craiova și Rapid sunt la egalitate 1-1. Craiova va juca cu FCSB, Rapid va juca cu CFR Cluj. Au trecut 3 minute din prelungiri, fiind minutul 90+3!

Update ora 22. 21:

De la margine, se arată 6 minute de prelungire!

Minutul 90. Scorul este egal. Craiova, pe locul 4 ar putea ajunge la egalitate cu Farul aflată pe locul 3. Rapid ar avea 30 puncte. Rapid a ratat toate obiectivele în play-off dar și obiectivul Cupei României.

Update ora 22. 19:

Rapidul a irosit și el o ocazie de a prelua conducerea pe tabela de marcaj!

Craiova are o nouă ocazie de gol, Danciu ratând copilărește, din păcate. Este minutul 89!

Update ora 22.15:

Suntem în minutul 85, scorul este egal 1-1 în acest moment! Un meci frumos, arbitrat de Ovidiu Hațegan, Rapid ar putea să beneficieze de serviciile lui Sumudică. În prezent, antrenor este Bogdan Lobonț. Craiova îl are pe bancă pe Costel Gâlcă.

Update ora 22.08:

Rapid egalează în minutul 77, prin Borisav Burmaz. Suntem în minutul 81 si scorul este acum egal 1-1!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL! Rapid egalează! Gol înscris de Borosav Burmaz!

Update ora 22.05:

Intrăm în ultimul sfert de oră al partidei de pe Giulești! Rapidul este condus în continuare acasă de către Craiova, care are 1-0 din minutul 30 al primei reprize!

Update ora 22.00:

Minutul 70. Craiova este în continuare în avantaj!

Update ora 21.55:

Este minutul 65! Scorul este 1-0 pentru Craiova în disputa cu Rapid!

Update ora 21.50:

Am intrat în ultima jumătate  de oră a partidei de pe Giulești! Craiova este în avantaj și atacă în permanență la poarta Rapidului.

În minutul 53, Rapid are o ocazie mare. Rrahmani dă o pasă lui Papeau care ratează preluarea!

Update ora 21.42:

Scorul este 1-0,  în minutul 52 al reprizei secunde!

În minutul 49, autorul golului din prima repriză a avut o mare ocazie să urce scorul la 2-0! Mingea a trecut milimetric pe lângă poarta Rapidului! Din nou, Ivan a lovit mingea cu capul!

A început de circa 7 minute repriza a doua de pe Giulești între Rapid și Universitatea Craiova, contând pentru Etapa a VII-a din play-off!

Update ora 21.21:

Este pauză pe Giulești! Craiova intră la vestiare cu avantajul unui gol! Au fost numai 2 minute de prelungire.

Update ora 21.19:

Suntem în minutul 45+1, Craiova este în continuare în avantaj!

Update ora 21.15:

Minutul 42, Craiova continuă să conducă Rapid cu 1-0.

Update ora 21.10:

Minutul 38 al primei reprize găsește Craiova în avantaj pe tabela de marcaj!

Update ora 21. 05:

GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL!!!!

Din minutul 30, Craiova conduce Rapid cu 1-0 prin reușita lui Andrei Ivan! Suntem acum în minutul 34 al primei reprize! Crețu  a centrat iar Ivan a înscris cu capul în plasa porții Rapidului!

Craiova continuă să stea în coasta CFR Cluj ! Bătălia pentru locul 2 în campionat este animată! Deja FCSB este campioana României!  Mai sunt trei etape până la finalul sezonului 2023-2024 al SuperLigii de Fotbal!

Update ora 20.58:

Minutul 25 al primei reprize, scor egal 0-0!

În minutul 22 al partidei, Craiova a avut ocazia să deschidă scorul. A fost un șut al lui Markovic, deviat de  Bogdan Ungureanu în lateral. Houri a interceptat balonul,  a șutat puternic, dar Braun a trimis în corner.

Update ora 20.48:

A început pe Giulesti, partida Rapid București-Universitatea Craiova, din finalul Etapei VII din Play-off. Este minutul 15, iar cele două echipe se află la egalitate, scor 0-0!

Update ora 19.40

FC Botoșani a reușit să marcheze în mintul 87 prin Rijad Sadiku, stabilind scorul final: victorie FC Botoșani cu 2-1! Botoșani urcă pe locul 6 cu 24 de puncte!

Update ora 18.25:

Este pauză la Ploiești! Găzarii și moldovenii se află la egalitate, scor 1-1!

Știrea inițială

În Etapa a VII-a din SuperLiga, la această oră, se joacă meciul Petrolul-FC Botoșani. Scorul este cu câteva minute înaintea finalului primei reprize. minutul 45+3, egal 1-1. Botoșani, în foame de puncte, a deschis scorul în minutul 5 prin Andrei Miron.

Petrolul care nu dorește să fie mai prejos a egalat 7 minute mai târziu, prin reușita lui Christian Irobiso, în minutul 12.

De la ora 20.30, pe Giulești, se joacă Rapid-CSU Craiova, în play-off.  Craiova ocupă poziția a 4-a cu 34 puncte, Rapid este pe 5 cu 29 puncte. Craiova speră să egaleze iarăși CFR Cluj, ocupanta locului 2 în clasament.

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.