Program Zilele orașului Satu Mare 2023 – Vineri 26 mai 2023 – Duminica 28 mai 2023

IRINA RIMES, CARLA’S DREAMS, EDDA ȘI HOLOGRAF VIN LA SATU MARE / 30 de formații în total

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 5,4K views

Zilele Orașului Satu Mare 2023 se vor desfășura între 26 și 28 mai, conform anunțului făcut de primarul Kereskényi Gábor în timpul unei conferințe de presă organizate la Primăria Satu Mare. Primarul a oferit detalii despre artiștii invitați și activitățile pregătite pentru eveniment.

Kereskényi Gábor a menționat că, în urma sondajului din 2022, locuitorii Satu Mare au fost mulțumiți de inovațiile implementate. „Am invitat 12 artiști de top, vor fi 12 puncte de deserivire de băuturi și răcoritare, vor fi 30 de formații și comercianții vor fi selectați”, a adăugat primarul.

Se estimează că peste 100.000 de persoane vor participa la evenimentul de la Satu Mare. Artiști precum Irina Rimes, Carla’s Dreams, Halott Penz, Andia, Shift, Direcția 5, Edda și Holograf și-au confirmat prezența.

Organizatorii vor pregăti două scene și activități pentru tineri și copii pe aleea Coposu, unde vor cânta și formațiile de muzică populară. Vineri va fi seara dedicată tinerilor, cu Andia și Shift, sâmbătă Carla’s Dreams vor urca pe scenă, iar duminică seara va fi retro, cu Direcția 5, Edda și Holograf. Autoritățile planifică și alte surprize pentru seara de vineri.

Primarul a menționat că tarabele cu mâncare vor fi amplasate pe bulevardul Transilvania, după cum s-a întâmplat și în anul precedent, când sătmărenii au fost mulțumiți de modul în care zona de concerte a fost organizată, lăsând spațiu liber pentru cei care au dorit să se bucure de mese pe bulevard.

“Pentru anul 2023 dorim să ridicăm şi mai mult calitatea evenimentului şi să redăm spiritul sărbătorii chiar din primii ani, când Zilele Oraşului a fost un eveniment unic în zona de nord vest a ţării. Am invitat 12 artişti top, de pop şi dance, apreciaţi la nivel naţional. Vor fi 12 puncte de deservire sucuri şi băuturi, 30 de formaţii vor urca pe cele două scene pe parcusul celor trei zile şi nu în ultimul rând aşteptăm 50 de comercianţi care vor fi selectaţi de o comisie specială. Aşteptăm peste 100.000 de participanţi în cele trei zile ale evenimentului..”, a spus primarul.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.