American Academy of Arts and Sciences organizează Congresul al XLV-lea la București! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 72 views

American Academy of Arts and Sciences organizează Congresul al XLV-lea la București în perioada 3-5 iunie 2024.

Congresul va fi prezidat de către  domnul prof.univ.dr. habil.Augustin Semenescu.

Președintele ARA, doamna prof.univ.dr.ing.habil. Ruxandra Vidu și domnul prof.prof.univ.dr. habil.Augustin Semenescu au transmis un mesaj:

„Avem deosebita plăcere să vă invităm la cel de-al 45-lea Congres ARA, care va avea loc la București, România, în perioada 3-5 iunie 2024. Intelectuali de origine română din întreaga lume și prieteni ai României de toate naționalitățile își vor da întâlnire pentru a dezbate contribuții recente în sfera artei și științei. În plus, atelierele și discuțiile vor prezenta idei revoluționare în tehnologie, arte și alte domenii care ne marchează viețile și ne modelează viitorul. Vă invităm să vă alăturați acestui fundamental demers!”

ARA a fost înființată în anul 1975, în Statele Unite ale Americii. Nume ca Laureatul Nobel Doctorul George Emil Palade, precum și cel mai cunoscut istoric al religiilor din lume, Profesorul Mircea Eliade au făcut parte din rândul acestui for științific internațional.

Sursa foto: ARA

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.