Cate dispozitive sunt incluse in abonamentul la SkyShowTime?

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 3,1K views
SkyShowTime

Dupa cum stiti, Skyshowtime este un nou serviciu de streaming din Romania care iti ofera o multime de filme. Putem sa amintim aici despre: Jurassic World: Dominatia, TOP GUN: Maverik, Minionii 2, Masinarie Infernala, Halo, Wikingul, Baietii rai, Nasul, Nasul 2 si multe alte filme si seriale interesante.

Fiind o platforma noua, cei care se aboneaza pana pe 11.04.2023 au o reducere pe viata la abonamentul lunar, de la 3,99 euro la 1,99 euro. Reducerea este permanenta, pana la anulare. Daca anulati si incercati iara sa va abonati dupa data de 11.04, o sa platiti pretul intreg. Abonamentul se poate anula oricand.

Acum sa raspundem la intrebarea din titlu “Cate dispozitive sunt incluse in abonamentul la Skyshowtime?“, puteti afla de la noi ca va puteti crea 5 profiluri si puteti viziona in acelasi timp in 3 dintre ele. La un pret de 1,99 euro sa te uiti simultan pe 3 dispozitive este foarte rezonabil. Ganditi-va ca luati 3 persoane abonamentul de 1,99 euro. si platiti cate o luna fiecare prin rotatie…asadar sa platesti aceasta suma modica la 3 luni nu cred ca afecteaza pe nimeni.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.