Program Zilele orașului Craiova 2023 – 1 iunie 2023 – 4 iunie 2023

Vara începe în forță la Craiova, cu Zilele Municipiului, eveniment care va avea loc în perioada 1 – 4 iunie. Se lasă cu spectacole în Piața „Mihai Viteazul“

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 5,2K views

Vara își face simțită prezența la Craiova odată cu Zilele Municipiului, un eveniment care precede Festivalul IntenCity, programat între 30 iunie și 2 iulie. Înainte de a-l vedea pe Enrique Iglesias pe scenă, craiovenii se vor bucura de spectacolele oferite de Feli, Irina Rimes și Connect-R în cadrul celei de-a XXVI-a ediții a Zilelor Municipiului.

Sâmbătă, 3 iunie:

  • No Antidote (trupă locală)
  • Feli
  • Mario Fresh
  • Partydul Kiss Fm

Duminică, 4 iunie:

  • Mash-UP (trupă locală)
  • Connect-R
  • Deliric X Silent Strike (Vlad Flueraru și DJ Nașa) / Deliric X Silent Strike X Muse Cvartet
  • Irina Rimes

Spectacolele vor avea loc în Piața „Mihai Viteazul“ între orele 19.00 și 23.00 și vor fi prezentate de MC Tom Crîngureanu.

Sărbătoarea va avea loc între 1 și 4 iunie, cu o serie de spectacole în Piața „Mihai Viteazul“. Costul acestui eveniment va fi de aproximativ 158.000 de euro, sumă alocată pentru organizarea spectacolelor culturale și artistice din cadrul zilelor orașului. Licitația a fost lansată recent, având o valoare estimată de 651.470,70 lei fără TVA (775.250 lei cu TVA) și termen scurt pentru primirea ofertelor, până pe 27 martie.

Primăria Craiova va selecta oferta cu cel mai bun raport calitate-preț și are o listă lungă de cerințe, deoarece evenimentul urmărește să atragă și turiști. În caietul de sarcini al licitației, se menționează că evenimentul este conceput ca un prilej de redescoperire a Craiovei și o oportunitate de promovare regională și națională.

Spectacolele organizate de primărie vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în Piața „Mihai Viteazul“, între orele 19.00 și 23.00. Pe 3 iunie, primăria dorește să îi aibă pe scenă pe No Antidote (trupă locală), Feli, Mario Fresh și Partydul Kiss Fm. În ziua de 4 iunie, vor concerta Mash-UP (trupă locală), Connect-R, Deliric X Silent Strike (Vlad Flueraru și DJ Nașa) / Deliric X Silent Strike X Muse Cvartet și Irina Rimes. Spectacolele vor fi prezentate de MC Tom Crîngureanu.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.