Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în Iunie 2023 – Extraction 2 își face apariția pe 16 iunie

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 2,K views

Netflix își impresionează publicul în iunie 2023 cu o avalanșă de lansări fascinante, printre care, unul din cele mai așteptate filme din 2023, Extraction 2 care vine pe data de 16 iunie. Lansările lunii iunie 2023 cuprinde o diversitate de seriale, filme și documentare, o tendință obișnuită pentru platforma Netflix.

Titlurile lunii Iunie 2023 la Netflix

Extraction 2 (16 iunie 2023) – Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în “EXTRACTION 2”, continuarea filmului de acțiune de succes al Netflix, “EXTRACTION”. După ce a supraviețuit cu greu evenimentelor din primul film, Rake revine în calitate de mercenar australian de operațiuni speciale, având misiunea de a salva familia unui gangster georgian nemilos din închisoarea în care aceștia sunt ținuți.

Hemsworth își reîntâlnește regizorul Sam Hargrave, cu producția asigurată de AGBO, compania lui Joe și Anthony Russo, iar scenariul scris de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film, avându-i ca parteneri pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili.

Continuarea este bazată, ca și primul film, pe romanul grafic ‘Ciudad’ de Ande Parks, având la bază o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, ilustrată de Fernando León González. “EXTRACTION 2” este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, avându-i ca producători executivi pe Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely.

A Beautiful Life (1 iunie 2023) – Elliott, un tânăr pescar cu o voce extraordinară, primește șansa vieții atunci când este descoperit de Suzanne, un manager muzical de succes și cu o vizibilitate ridicată în industrie. Suzanne îl pune rapid în legătură cu fiica sa, Lilly, care este totodată o producătoare muzicală de care s-a îndepărtat. Pe drumul său spre statutul de vedetă, problemele din trecut amenință nu numai debutul său în lumea muzicii, dar și povestea de dragoste înfloritoare cu Lilly.

THE DAYS(1 iunie 2023) – Pe parcursul a opt episoade, această dramă cu multiple straturi reușește să redea cu fidelitate un incident dezastruos din trei perspective diferite, bazându-se pe o cercetare atentă. “Ce s-a întâmplat acolo în acea zi?” Povestea încearcă să răspundă la această întrebare, reflectând evenimentele adevărate din șapte zile intense, din perspectiva guvernului, a organizațiilor corporative și a oamenilor de la fața locului care își riscă viața.

Serialul este dezvoltat și produs de Jun Masumoto, care a creat succese uriașe precum seria “Code Blue”, în timp ce a livrat și puternice drame sociale precum seriile “Shiroi Kyoto” și “Hadashi no Gen”. Cei doi regizori ai acestei serii sunt Masaki Nishiura, care a lucrat alături de Masumoto de-a lungul anilor ca regizor al seriei “Code Blue”, și Hideo Nakata, regizorul seriei “Ring”.

Valeria (Sezonul 3 – 2 iunie 2023) – Noi triunghiuri amorose. Noi etape ale vieții. Aniversări care marchează începutul unui nou deceniu. Aceleași patru prieteni pentru a naviga împreună prin toate acestea. Înca nu exista un trailer pentru sezonul 3.

Barracuda Queens (5 iunie 2023) – Inspirat liber de evenimente reale, “Barracuda Queens” urmărește un grup de tinere din anii ’90 care comit furturi pentru a se răzbuna, a căuta senzații tari și a se răzbuna pe bărbații care le-au nedreptățit. Serialul conturează imaginea unui lume în care unii scapă nepedepsiți pentru crimele comise, în timp ce alții nu au aceeași soartă.

Sinopsis Suntem în 1995. Începutul electrizantei ere a “puterii fetei”. Lollo, Klara, Frida și Mia sunt patru fete privilegiate din Djursholm, care se numesc “Reginele Barracuda” încă din zilele de petrecere pe plaja Barracuda. Într-un moment de disperare, atunci când sunt lovite de o factură uriașă pentru o petrecere, fetele pun la cale un plan temerar de a-i jefui casa noii lor vecine, Amina. Lucrurile nu merg exact conform planului, dar, din fericire, Amina este mai interesată să se alăture bandei decât să depună plângere. Împreună, fetele se implică într-o campanie în creștere de furturi din case vizând vecinii lor bogați și insuportabili. Ziua sunt elevi cu rezultate deosebite și fiice cuminți, dar noaptea se transformă în hoți nemiloși – căutând senzații tari, eliberare și răzbunare pe bărbații care le-au greșit. Și nimeni nu le va suspecta vreodată… corect?

Arnold (7 iunie 2023) – Această serie documentară în trei părți urmărește parcursul lui Arnold Schwarzenegger, de la mediul rural al Austriei până la cele mai înalte niveluri ale visului american. Într-o serie de interviuri sincere, Schwarzenegger, prietenii săi, adversarii, co-starurile și observatorii își expun punctele de vedere despre totul, de la zilele sale de antrenament intens până la triumfurile sale din Hollywood, timpul petrecut ca guvernator al statului California, precum și bucuriile și tumultul vieții sale de familie. Toate acestea compun o poveste care se potrivește cu personalitatea sa mai mare decât viața.

Never Have I Ever (8 iunie 2023) – “Never Have I Ever” este o comedie despre maturizare care tratează viața complicată a unei tinere de origine indiană, născută în America în zilele noastre. Seria îi are ca protagoniști pe Maitreyi Ramakrishnan în rolul Devi, o elevă de liceu hiperambitioasă, care are un temperament exploziv ce o duce adesea în situații dificile. “Never Have I Ever” este creat de producătorii executivi Mindy Kaling și Lang Fisher, Fisher fiind și showrunner-ul serialului. “Never Have I Ever” este produs de Universal Television, o divizie a Universal Studio Group, și este produs executiv de Howard Klein și David Miner de la 3 Arts Entertainment.

Tour de France: Unchained (8 iunie 2023) – “Tour de France: Unchained” urmărește îndeaproape toți actorii Turului, de la cicliști la managerii de echipe, pentru a înțelege mizele multiple ale unei curse care a devenit un adevărat simbol internațional, difuzat în 190 de teritorii. Vor fi dezvăluite culisele echipelor iconice, de la faza de pregătire până la linia de sosire din Paris: AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ Cycling Team, Ineos Grenadiers, BORA-hansgrohe, Team Jumbo-Visma și Team Quick-Step Alpha Vinyl.

This World Can’t Tear Me Down (9 iunie 2023) – Un vechi prieten se întoarce în cartier după mai mulți ani de absență și se luptă să recunoască lumea în care a crescut. Zerocalcare ar dori să facă ceva pentru el, dar își dă seama că nu este în măsură să-l ajute să se simtă din nou ca acasă și să facă alegerea potrivită pentru a-și găsi locul în lume.

În “This world can’t tear me down”, universul narativ, limbajul unic și personajele iconice și inconfundabile ale universului Zerocalcare vor reveni.

Zero, Sarah, Secco, Armadillo, inevitabila conștiință a lui Zero, din nou exprimată de vocea inconfundabilă a lui Valerio Mastandrea, vor fi însoțiți de un nou personaj principal: Cesare.

You Do You(9 iunie 2023)  -Merve a ales viața boemă, dar aceasta nu a ales-o înapoi. Confruntându-se cu evacuarea, își începe un nou job – și se trezește într-o situație picantă cu șeful său.

Tex Mex Motors (9 iunie 2023) – Rablele se transformă în bijuterii în mâinile acestor profesioniști, care aduc mașini din Mexic la El Paso pentru restaurări radicale, în această serie plină de viață.

The Playing Card Killer (9 iunie 2023) – Alfredo Galán Sotillo a ucis șase persoane și a încercat să omoare alte trei, devenind primul criminal în serie din Spania. Și-a ales victimele la întâmplare și le-a ucis cu un pistol pe care l-a adus ilegal în Spania din Bosnia, unde se afla cu armata spaniolă într-o misiune umanitară. A fost condamnat la 142 de ani de închisoare. Va executa maximumul permis, 25 de ani. Va fi eliberat din închisoare când va avea 52 de ani.

Bloodhounds (9 iunie 2023) – Doi tineri implicați într-o afacere de împrumuturi de bani, condusă într-o manieră implacabil competitivă, își riscă viețile pentru a înlătura un împrumutător malefic.

Amy Schumer: Emergency Contact (13 iunie 2023) – În cel mai nou spectacol de comedie al lui Amy Schumer, “Emergency Contact”, ea aduce din nou o abordare hilară și neexpurgată asupra vieții sale.

Our Planet II (14 iunie 2023) – Din echipa câștigătoare a Premiului Emmy care a realizat “Planet Earth” și “Our Planet” vine “Our Planet II”. În orice moment pe planeta Pământ, miliarde de animale sunt în mișcare. Înregistrate cu o cinematografie spectaculoasă și inovatoare, “Our Planet II” dezvăluie misterele de ce și cum migrează animalele, oferind unele dintre cele mai dramatice și captivante povești din lumea naturală.

Black Clover: Sword of the Wizard King (16 iunie 2023) – Popularul comic “Black Clover”, care a fost publicat în Weekly Shonen Jump (Shueisha) și a vândut peste 17 milioane de copii, va fi transformat în film pentru prima dată! Titlul va fi “Black Clover: Sabia Regelui Vrăjitor”, iar premiera va avea loc la nivel global pe Netflix, pe 31 martie 2023.

Povestea filmului va fi o poveste originală, care nu a fost prezentată în benzi desenate. Filmul va fi supravegheat de Yūki Tabata, autorul benzii desenate originale, și va povesti istoria Regelui Vrăjitor, care nu a fost dezvăluită în manga originală.

Într-o lume în care magia este totul, Asta, un băiat care s-a născut fără magie, își propune să devină “Regele Vrăjitor”, pentru a învinge adversitatea, a-și dovedi puterea și a-și respecta jurământul față de prietenii săi.

Through My Window: Across the Sea (23 iunie 2023) – Ares a plecat să studieze în Stockholm, iar el și Raquel se află într-o relație la distanță, care se dovedește a fi mai provocatoare decât se așteptau. Când vara sosește și se reîntâlnesc, lunga separare și oamenii pe care i-au cunoscut în acest timp vor pune la încercare legătura pe care credeau că este de nezdruncinat.

iNumber Number: Jozi Gold (23 iunie 2023) – În lumea interlopă a Johannesburgului, din Africa de Sud, un polițist sub acoperire blazat este însărcinat cu elucidarea celui mai mare jaf de aur din istoria africană. Va respecta legea și va proteja averea unui dictator lacom? Sau va ajuta o echipă de hoți îndrăzneați să aibă succes?

Black Mirror (Iunie 2023) – Se așteaptă cu nerăbdare revenirea seriei antologice întunecate și satirice a lui Charlie Brooker, care se reinventează cu fiecare nou episod. Cel de-al șaselea sezon al “Black Mirror” este cel mai imprevizibil, de neclasificat și neașteptat până acum.

Nimona (30 iunie 2023) – Când un cavaler dintr-o lume medievală futuristă este înscenat pentru o crimă pe care nu a comis-o, singura care îl poate ajuta să își dovedească nevinovăția este Nimona – o adolescentă năstrușnică care se întâmplă să fie o creatură metamorfică pe care el a jurat să o distrugă.

Când Ballister Boldheart (Riz Ahmed), un cavaler într-o lume medievală futuristă, este înscenat pentru o crimă pe care nu a comis-o, singura care îl poate ajuta să-și dovedească nevinovăția este Nimona (Chloë Grace Moretz), o adolescentă năstrușnică cu un apetit pentru haos – care se întâmplă să fie și o creatură metamorfică pe care Ballister a fost antrenat să o distrugă. Dar cu întregul regat dornic să-l captureze, Nimona este cel mai bun (sau tehnic vorbind, singurul) partener pe care Ballister poate spera să-l aibă. Și pe măsură ce liniile dintre eroi, ticăloși și monștri încep să se estompeze, cei doi pornesc să provoace un haos serios – pentru ca Ballister să-și curățe numele odată pentru totdeauna, iar Nimona să… provoace doar haos.

Regizat de Nick Bruno și Troy Quane, NIMONA este o poveste epică despre descoperirea prieteniei în cele mai surprinzătoare situații și acceptarea propriei persoane și a celorlalți pentru ceea ce sunt cu adevărat. Bazat pe romanul grafic nominalizat la National Book Award și cel mai bine vândut în New York Times, creat de ND Stevenson.

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.