A XVI-a ediţie a manifestării științifice internaționale International Conference on Management, Economics and Accounting, Alba Iulia 2024 ! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 56 views

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia alături de Institutul de Studii Financiare (#ISF) organizează, în perioada 08 – 10 mai 2024, cea de-a XVI-a ediţie a manifestării științifice internaționale International Conference on Management, Economics and Accounting !

Pe Facebook, organizatorii anunță:

Lucrările conferinței se vor defășura în format fizic, conform programului, pe cinci secţiuni: #Contabilitate, audit şi guvernanţă corporativă; #Finanţe şi analiză financiară; Tendințe moderne în #Marketing, Dezvoltare durabilă, administrarea afacerilor și #turism; Colocviul #doctoral.

Conducerea Facultății de Științe Economice și întregul comitet de organizare al manifestării științifice apreciază, și de această dată, sprijinul primit din partea partenerilor, precum şi a sponsorilor în organizarea și buna desfășurare a evenimentului.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 09 mai 2024, începând cu ora 10.00, în sala de conferințe din Palatul Principilor, strada Mihai Viteazul, Alba Iulia.

Mai multe detalii cu privire la program se pot obține accesând pagina evenimentului:
http://dime.uab.ro/…/Agenda-ICMEA-2024-update-29.04…”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.