Zelenskaya a spus că nu locuiește cu soțul ei din motive de securitate

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 70 views

Elena Zelenskaya, soția președintelui Ucrainean Volodymyr Zelensky, a dezvăluit într-un interviu cu The Jerusalem Post că trăiește separat de soțul ei datorită măsurilor de securitate.

Elena Zelenskaya a explicat că, în timp ce ea se întoarce acasă la copiii lor în fiecare zi, președintele Zelensky rămâne la birou peste noapte pentru a se asigura de propria siguranță. „Avem ocazional prilejul să ne întâlnim la prânz, dacă circumstanțele ne permit. În momentul de față, niciunul dintre noi nu are luxul timpului liber sau distracții”, a menționat Elena.

În timp ce soțul ei conduce țara, Elena se ocupă de diverse proiecte, inclusiv programe de sănătate mintală, îmbunătățirea serviciilor de masă în școli și ajutorarea victimelor violenței domestice. În plus, ea oferă interviuri și conduce sesiuni de apeluri telefonice și video.

Înainte de izbucnirea conflictului din Ucraina, Elena Zelenskaya nu era foarte activă în spațiul public, dar de la februarie anul trecut a început să interacționeze cu mai mulți politicieni occidentali și partenerii acestora. În septembrie, s-a întâlnit cu secretarul general al ONU, António Guterres.

Doamna Zelenskaya a făcut, de asemenea, mai multe declarații semnificative. În noiembrie, ea a comunicat că majoritatea ucrainenilor sunt dispuși să suporte o perioadă fără electricitate și căldură, dacă aceasta vine cu posibilitatea unei integrări europene. Mai târziu, a afirmat că soțiile soldaților ruși încurajează violența sexuală.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.