Cristiano Ronaldo a stabilit recordul mondial jucând 200 de meciuri oficiale pentru Portugalia

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 254 views

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez care a încheiat recent un acord cu un club din Arabia Saudită, a stabilit un record prin participarea la 200 de meciuri oficiale pentru echipa națională, devenind astfel primul jucător din istorie care atinge această cifră, potrivit Mais Futebol.

Înainte de meciul său aniversar cu Islanda, în calificările pentru Euro 2024, i-a fost înmânată o diplomă de realizare care va fi inclusă în Cartea Recordurilor Guinness.

Meciul și golul său au avut un impact special pentru Ronaldo. Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a devenit primul jucător care a atins această bornă istorică de 200 de meciuri pentru echipa națională. În plus, s-a clasat printre cei mai buni marcatori din istoria Portugaliei, cu 123 de goluri în total.

“Această victorie are un gust special. Nu numai pentru că a fost al 200-lea meci al meu, dar și pentru faptul că am încheiat cu golul decisiv – nu aș fi putut cere mai mult. A fost o experiență extraordinară și de neuitat, mai ales luând în considerare circumstanțele înconjurate ale meciului.

Nu am jucat atât de bine pe cât ne-am fi dorit, dar nu toate jocurile se desfășoară conform planului. Islanda ne-a dat o luptă grea, au avut o abordare defensivă și directă, și nu s-au ferit de luptă. A fost dificil, dar așa cum a spus antrenorul, este exact în astfel de meciuri unde obții calificarea la turneu.

Astăzi, a trebuit să luptăm și să suferim. Vreau să subliniez că am continuat să luptăm până la final, fiecare dintre noi”, a declarat Ronaldo, potrivit Record.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.