Nina Hariton, Câștigătoarea Emoționantă a Sezonului 11 Chefi la Cuțite

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 233 views

Nina Hariton, în vârstă de 31 de ani și membră a echipei chef Sorin Bontea, a fost desemnată câștigătoarea ediției 2023 a popularului show culinar, Chefi la Cuțite. Aceasta reprezintă a doua oară consecutivă când un concurent din echipa lui Bontea obține prestigiosul titlu.

Nina Hariton a fost încoronată drept câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023, încheind un sezon palpitant al renumitului show culinar de la Antena 1. După o finală plină de suspans, așteptările telespectatorilor au fost în sfârșit satisfăcute când Gina Pistol a anunțat cine a primit marele premiu.

Sezonul 11 Chefi la Cuțite, care a avut premiera pe 27 martie, a captivat publicul, cu fiecare telespectator nerăbdător să descopere cine vor fi concurenții. Momentele unice de la preselecții au culminat cu formarea echipelor de jurați. În final, doar trei concurenți – Paul Teodorescu, Nina Hariton și Laurențiu Neamțu – au trecut prin toate etapele până la marea finală.

După aproape trei luni de concurs intens, în seara de 20 iunie 2023, Chefi la Cuțite și-a desemnat în sfârșit câștigătorul. Fiecare din cei trei finaliști s-a luptat pentru titlul de cel mai bun bucătar din România și pentru premiul de 30.000 de euro. Însă, la final, Nina Hariton s-a dovedit a fi victorioasa competiției Chefi la Cuțite 2023.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.