Xi Jinping declară intenția de a consolida legăturile cu Coreea de Nord

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 161 views

Președintele Chinei, Xi Jinping, a expediat un mesaj secretarului general al Coreei de Nord, Kim Jong-un, exprimându-și dorința de a consolida relațiile bilaterale într-o perioadă de schimbări rapide la nivel global. Informația a fost furnizată de Agenția Centrală de Știri a RPDC (CTAC).

Mesajul a fost trimis ca răspuns la felicitările primite de Xi Jinping pentru realegerea sa în calitate de lider al Chinei. În comunicarea sa, președintele chinez și-a exprimat mulțumirea pentru cuvintele prietenoase adresate. Mai mult, el a subliniat hotărârea de a întări legăturile cu Coreea de Nord.

Xi Jinping a evidențiat importanța transformărilor care au loc în prezent în întreaga lume, dar și în special în regiunea Asia-Pacific. „Sunt pregătit să colaborez cu secretarul general pentru a consolida înțelegerea strategică, pentru a orienta împreună dezvoltarea relațiilor chino-coreene și pentru a le impulsiona, astfel încât prietenia și cooperarea dintre cele două națiuni să atingă un nivel din ce în ce mai înalt”, a afirmat liderul chinez, citat de CTAC.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.