Mark Zuckerberg critică căștile de realitate augmentată Vision Pro de la Apple

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 112 views

Mark Zuckerberg, directorul Meta, a avut o discuție cu angajații săi unde a exprimat critici la adresa căștilor de realitate augmentată recent lansate de Apple. Conform Verge, care citează surse proprii, afirmațiile lui Zuckerberg au fost destul de critice.

Entrepreneurul a menționat că „nu există nicio tehnologie magică în acest dispozitiv Apple și nimic pe care echipa noastră de ingineri nu l-ar fi examinat deja”. Simultan, prețul căștilor Vision Pro de la Apple, care se preconizează să ajungă pe piață în 2024 la un cost de 3.499 dolari, l-a luat prin surprindere.

Zuckerberg a subliniat că, deși Apple a implementat un afișaj cu o rezoluție superioară, acest fapt va face dispozitivul excesiv de costisitor și inaccesibil.

„Cred că anunțul lor evidențiază diferența de valori dintre companiile noastre, ceea ce consider a fi extrem de relevant. Noi inovăm pentru a face produsele noastre cât mai accesibile și convenabile pentru toată lumea – aceasta este sarcina noastră principală. Datorită acestei filosofii, am reușit să vindem zeci de milioane de căști Quest”, a declarat Zuckerberg.

Cu toate acestea, el a notat că în videoclipurile lor de prezentare, Apple a prezentat oamenii folosind căștile în mod individual. Zuckerberg a evidențiat că Meta, în contrast, își propune să furnizeze clienților un produs care să le permită să exploreze noi metode de interacțiune și socializare cu alții.

„Produsele noastre sunt proiectate pentru a păstra utilizatorul activ. Au arătat în toate videoclipurile cum Vision Pro este folosit de o persoană izolată pe canapea. Desigur, aceasta poate fi perspectiva lor asupra viitorului, dar nu asta îmi doresc eu”, a încheiat omul de afaceri.

Pe 6 iunie, Apple a organizat o prezentare masivă WWDC 2023 la sediul său din Cupertino. Evenimentul a prezentat un nou laptop ușor MacBook Air cu un ecran de 15 inchi, primul set cu căști de realitate mixtă Vision Pro, precum și firmware actualizat pentru mobil. gadgeturi, inclusiv sistemul de operare actualizat iOS 17.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.