Manifestare culturală la Universitatea de Vest din Timișoara, pe 29 noiembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 122 views
„Vizualizând vârsta: Interpretări ale tinereții și bătrâneții în artă ” este  al treilea atelier despre artă care aduce o provocare în a interpreta manifestările timpului în artă, unde tinerețea și bătrânețea se contopesc într-un joc de nuanțe și expresii.
Pe 29 Noiembrie, la  ora: 19.00, la Sala A01, de la Universitatea de Vest din Timișoara are loc acest eveniment deosebit, la care intrarea este liberă.
Organizatorii au scris pe Facebook:
„Atelierul este susținut de Mihaela Meral Urlica, o artistă situată la confluența dintre artă, filosofie și studii de limbă și literatură, Mihaela Meral încearcă să le integreze într-un exercițiu deopotrivă teoretic și vizual.
În lucrările ei, se concentrează pe fragilitatea convingerilor noastre. Arta ca instrument o ajută să exprime ceea ce filosofia nu poate exprima datorită lipsei de versatilitate a teoriei. Filosofia o ajută să își organizeze ideile în noțiuni fără de care arta rămâne un exercițiu compulsiv și lipsit de sens.
Un fascinant dialog între vârste și expresii, pe care vă invităm să îl explorăm împreună în cadrul acestui eveniment.
Vă așteptăm!”
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.