David Popovici primește primul său NFT în cadrul colecției „The Generational Circle” realizate de COSR și ICI București

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 115 views

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) colaborează cu Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică (ICI București) pentru a lansa o colecție inovatoare de NFT-uri, numită „The Generational Circle”. Colecția, care cuprinde 119 NFT-uri, celebrează istoria prezenței României la Jocurile Olimpice și a COSR.

Mihai Covaliu, președintele COSR, a declarat că lansarea acestei colecții reprezintă un pas important în promovarea mișcării olimpice din România, respectând în același timp Agenda 2020+5 a Comitetului Internațional Olimpic.

Înotătorul David Popovici, care a devenit campion mondial la seniori la 100 m liber înainte de a împlini 18 ani, va fi primul sportiv omagiat în cadrul acestei colecții. NFT-ul său, numit „ICONS of the Generational Circle”, face parte dintr-o serie ce onorează personalitățile marcante ale sporturilor olimpice. Popovici a menționat că acest NFT reprezintă o modalitate de a onora eroii săi și de a inspira generațiile viitoare.

Platforma ICI D|SERVICES, unde vor putea fi accesate NFT-urile COSR, va funcționa similar cu o piață NFT deja existentă, oferind securitate, transparență și conformitate pentru scopuri publice și instituționale. Lansarea platformei ICI D|SERVICES marchează un moment important pentru România, evidențiind angajamentul țării în domeniul inovației digitale și al progresului tehnologic în ecosistemele descentralizate emergente de blockchain și Web3.

Sursa foto: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.