Rusia are o armă secretă care perturbă Starlink în Ucraina

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 293 views

The Washington Post dezvăluie că armata rusă are în posesie o armă secretă ce perturbă funcționarea sateliților Starlink în Ucraina. Aceste informații au fost obținute din datele secrete ale Pentagonului, care au ajuns pe internet.

Potrivit jurnaliștilor, sistemul secret de război electronic numit „Tobol” a fost identificat în aceste date. Descoperirea a fost surprinzătoare, confirmand speculațiile anterioare ale observatorilor privind posibilitatea ca arma să fie folosită pentru a ataca sateliții Starlink. Publicația subliniază importanța Starlink pentru forțele armate ucrainene.

Compania SpaceX, care deține Starlink, nu a dorit să comenteze situația. Anterior, s-a raportat că în Ucraina au fost întrerupte comunicațiile Starlink din cauza creșterii numărului de cazuri de fraudă. Experții indică faptul că Ucraina a devenit o piață neagră importantă pentru serviciile dubioase Starlink.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.