Dan Diaconescu, ridicat de forțele speciale: Suspectat de implicare într-un caz de abuz sexual asupra unui minor. Se presupune că a încercat să achiziționeze virginitatea unei adolescente

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 106 views

Dan Diaconescu, reținut de poliție în urma perchezițiilor: Este suspectat de abuz sexual asupra unui minor și implicare în prostituție infantilă. Potrivit surselor citate de Digi24, în 2020 și 2021, fostul proprietar al OTV a întreținut relații sexuale contra cost cu o minoră de 15 ani și 4 luni, atât în București, cât și în Constanța, cunoscând vârsta acesteia. Ulterior, a făcut același lucru cu sora geamănă a minorei.

În același timp, Diaconescu a încercat să găsească o adolescentă căreia să-i cumpere virginitatea. El a fost păcălit de una dintre minore, care i-a spus că a găsit o prietenă virgină. Diaconescu a fost filmat și ulterior șantajat cu publicarea imaginilor dacă nu oferea bani. Perchezițiile au avut loc joi dimineața, 6 aprilie, la reședința sa din Constanța, iar Diaconescu a fost dus la audieri.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.