Dan Diaconescu, ridicat de forțele speciale: Suspectat de implicare într-un caz de abuz sexual asupra unui minor. Se presupune că a încercat să achiziționeze virginitatea unei adolescente

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 196 views

Dan Diaconescu, reținut de poliție în urma perchezițiilor: Este suspectat de abuz sexual asupra unui minor și implicare în prostituție infantilă. Potrivit surselor citate de Digi24, în 2020 și 2021, fostul proprietar al OTV a întreținut relații sexuale contra cost cu o minoră de 15 ani și 4 luni, atât în București, cât și în Constanța, cunoscând vârsta acesteia. Ulterior, a făcut același lucru cu sora geamănă a minorei.

În același timp, Diaconescu a încercat să găsească o adolescentă căreia să-i cumpere virginitatea. El a fost păcălit de una dintre minore, care i-a spus că a găsit o prietenă virgină. Diaconescu a fost filmat și ulterior șantajat cu publicarea imaginilor dacă nu oferea bani. Perchezițiile au avut loc joi dimineața, 6 aprilie, la reședința sa din Constanța, iar Diaconescu a fost dus la audieri.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.