Excepție de la program: Zoo Târgoviște deschis în 1 Mai 2023 între orele 10:00 – 19:00

Gradina Zoologică Târgoviște deschisă de 1 mai 2023

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 310 views

Deși în mod normal Gradina Zoologică Târgoviște este închisă lunea, cu ocazia zilei de 1 Mai, Zoo Târgoviște va fi deschis în data de 1 Mai 2023. Programul de vizitare în această zi specială va fi între orele 10:00 și 19:00.

Gradina Zoologică Târgoviște, aflată în imediata vecinătate a Complexului Muzeal Curtea Domnească și a Turnului Chindia, se găsește în partea de nord a Parcului Chindia, cel mai mare parc din municipiu. Această instituție funcționează sub autoritatea Consiliului Local și a Primăriei Municipiului Târgoviște.

Ocupând o suprafață de 4 hectare, Gradina Zoologică Târgoviște se bucură de un cadru natural impresionant, cu o vegetație bogată și diversificată. Vizitatorii care se aventurează în această oază de liniște și istorie, cu un suflet deschis și fără prejudecăți, se pot bucura de relaxare în mijlocul naturii.

Găzduind specii de păsări și animale din toate continentele – Europa, Asia, Australia, America de Nord, America de Sud și Africa – Zoo Târgoviște adăpostește și unele specii aflate în pericol de dispariție, care beneficiază de programe speciale de protecție și conservare.

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.