Ziua Națională a României a fost sărbătorită și la Salonic

de Florian
0 Comentariu 100 views
Ieri, 1 Decembrie, s-a desfășurat la Salonic cea de-a doua ediție a proiectului finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, sub genericul: „Artă și Meșteșug de Ziua Națională a României, Fii mândru că ești român”.
Gazdele, adică Asociația Românilor Carpatia, împreună cu oaspeții din Județul Gorj (ansamblul de cântece și dansuri populare și meșteri populari), au creat o atmosferă plăcută pentru participanți, care s-au simțit ca acasă.
După mesajul de salut al președintei Asociației, doamna Andeea Lamprakos a luat cuvântul doamna Georgiana Iacobuța, noul consul al României la Salonic, care s-a referit la însemnătatea zilei de 1 Decembrie, acum, la împlinirea a 105 ani de la Marea Unire.
La această sărbătoare au participat și doamna consul Monica Ioan, precum și domnul Zeleniuc Silviu, consilier economic. Cu această ocazie urăm noii echipe a Consulatului succes și depline realizări în noul mandat.
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.