Poveste de Iarnă la Târgul de Crăciun Craiova pe 16 decembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 188 views

Târgul de Crăciun de la Craiova este punctul de interes al unui eveniment organizat de explorămîmpreună.ro. Prețul este de 170 lei.

Organizatorii au scris pe Facebook:

„ Oferă-ți câteva momente de răsfăț și bucură-te de emoția acestei perioade alături de cei dragi. Pe străzile oraşului la tot pasul întâlneşti diverse programe tematice, cântece şi dansuri, la care sunt atraşi turiştii indiferent de vârstă. Vizitam Mănăstirea Brâncoveni din Brancoveni, Domeniul Coroanei Segarcea,Targul de Craciun.

Întâlnirea: Sambata dimineata ora 05:45 ,Piața Victoriei Bucureşti, zona, parcare Muzeul Antipa,

Plecarea din Bucureşti la ora 06:00 , direcţia Pitesti – Brâncoveni – Segarcea – Craiova – Bucuresti .

Prima vizita a zilei va fi la Mănăstirea Brâncoveni din Brancoveni care se află în locul care a fost leagănul copilăriei domnitorilor Matei Bararab și Constantin Brâncoveanu (cel sfânt). Mănăstirea Brâncoveni  este o mănăstire din România, situată în comuna Brâncoveni din județul Olt

Domeniul Coroanei Segarcea – Segarcea – “pământ mult visat” în denumirea lui latinească – este unul dintre cele doisprezece domenii date în administrare Casei Regale a României în 1884, în timpul regelui Carol I, de către Parlament. Acesta a fost momentul în care a luat naștere Administrația Domeniilor Coroanei (ADC). Rolul domeniilor era de a susține financiar Casa Regală și de a constitui centre de implementare și răspândire a tehnicilor agricole de ultimă oră ale vremii.

Targul de Craciun Craiova

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.