„Zilele Culturii Albaneze” – 31 octombrie-27 noiembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 296 views
 „Zilele Culturii Albaneze” vor avea loc sub auspiciile Asociației Liga Albanezilor din România. Manifestarea a ajuns la cea  de-a V-a ediție,  care este programată între 31 octombrie și 27 noiembrie 2023!
 În acest an,  arată anunțul Asociației Liga Albanezilor din România, manifestarea va include recitaluri muzicale, lansări de carte și recitaluri poetice, culminând cu o recepție dedicată Zilei Naționale a Albanezilor.
Organizatorii au scris pe Facebook:
„Cea de-a V-a ediție a „Zilelor Culturii Albaneze” va urma modelul itinerant inaugurat în anul 2022. Evenimentele se vor desfășura la București, Constanța și Iași, iar printre partenerii ALAR se vor număra Biblioteca Metropolitană București, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Primăria Comunei Ciurea (Iași) și Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iași.
 Intrarea publicului la evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile (cu excepția recepției din 27 noiembrie 2023, la care accesul se va face pe bază de invitație). Pagina de Facebook a ALAR va găzdui știri, imagini și materialele video de la toate acțiunile”.
Sursa foto: ALAR

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.