Vladimir Putin vrea creșterea producției de armament dar este contrazis de șeful unui important obiectiv de producție rus!

de Florian
0 Comentariu 128 views

Ieri, liderul de la Kremlin s-a întâlnit luni cu Serghei Cemezov, Directorul Trustului Militar Rus „Rostec”. Liderul de la Kremnlin a reiterat ideea că este necesară creșterea producției mai multor tipuri de armament, mai ales ale celor mai recente modele,  pentru apărarea Rusiei dar și pentru frontul din Ucraina.

Surpriza a venit, scrie Pro TV de la erghei Cemezov, Directorul Trustului Militar Rus „Rostec”, directorul gigantului rus  răspunzând negativ liderului de la Kremlin, Vladimir Putin:

Numărul nostru mediu (de personal) este de 592.000 de persoane. Din păcate, încă nu avem suficienţi oameni. În acest an va trebui să ocupăm urgent 23.000 de posturi vacante, vom recruta – este vorba de specialişti cu înaltă calificare, desigur. Îndeplinirea comenzii de stat pentru apărare pentru anul trecut, 2022, a fost de 99,5%. Această cifră este destul de mare. Am crescut volumul de producţie pentru toate tipurile de produse militare, care sunt utilizate masiv astăzi în operaţiunea militară specială”.

Ucrainenii estimează că rușii au folosit numai săptămâna trecută 500 000 unități de muniție și 9 000 bombardamente, în creștere cu 1000 de la începutul lunii august.

Este evident că Rusia resimte nevoia de specialiști de înaltă calificare, dar nu ar fi exclus să îi contracteze din statele aliate ale Moscovei, evident, în schimbul unor plăți consistente.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.