Comandantul Armatei Ucrainene: „Creăm condițiile necesare pentru a prelua inițiativa”!

de Florian
0 Comentariu 44 views

Comandantul şef al Armatei Ucrainene, generalul Valeri Zalujnîi a declarat citat de Reuters și preluat de Pro TV că armata sa luptă să creeze condițiile necesare pentru ca forțele sale să preia inițiativa pe front.

Ca să explic în termeni militari, Armata Ucrainei are nevoie de linii de comunicații stabile între Linia 1 și Spatele Frontului. Adică, mai exact, Linia 1 se extinde în teritoriul controlat de inamic și acesta nu poate să izoleze Linia 1 de Spatele Frontului, forțele de rezervă și eșaloanele următoare stabilind poziții fixe care pot susține respingerea unui posibil contraatac rusesc.

Generalul Valeri Zalujnîi a declarat:

„Lupte grele sunt în curs de desfăşurare şi, pas cu pas, trupele ucrainene continuă să creeze condiţiile necesare pentru a avansa. Iniţiativa este de partea noastră”

Contraofensiva Ucrainei s-a îndreptat spre Est și Sud, dar la Nord, din Belarus, pornesc atacuri cu rachete contra pozițiilor și localităților din Ucraina. La asta se mai adaugă și atacurile rusești de pe Mare.

Dmitro Kuleba,Ministrulde Externe de la Kiev a declarat că în paralel, Ucraina vrea să fie sprijinită de SUA și NATO,de UE, să exporte cereale.

Sursa foto; Wikipedia

 

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.