Video cu lacrimile lui Ibrahimovic după ce și-a anunțat retragerea

Ibrahimovic plânge în lacrimi după anunțul de retragere

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 457 views

La venerabila vârstă de 41 de ani, starul fotbalului Zlatan Ibrahimovic a anunțat că își încheie cariera de jucător. În urma anunțului, un număr impresionant de 70.000 de suporteri ai Milanului s-au adunat pe stadion pentru a-i face cuvenitul omagiu.

După ultima partidă din campionatul italian, în care Milanul a întâlnit Verona pe teren propriu la San Siro, suedezul a făcut anunțul oficial. În momentul în care a pășit pe teren, suporterii i-au aplaudat cu fervoare, iar Zlatan a primit un tricou comemorativ. Cu emoții puternice, lacrima a curs pe obrazul lui Ibrahimovic în timpul ceremoniei, în timp ce acesta le-a mulțumit suporterilor.

„Voi fi mereu un fan Milan. Este timpul să ne luăm rămas bun de la fotbal, dar nu de la tine”, a declarat el.

Ibrahimovic se numără printre cei mai de seamă fotbaliști ai tuturor timpurilor. De-a lungul carierei sale, a reprezentat echipe precum Malmö, Manchester United, Los Angeles Galaxy, Barcelona, ​​​​Juventus, Inter, Ajax și PSG, adunând peste 30 de titluri de club. În tricoul echipei naționale a Suediei, a înscris de 62 de ori.

Foto: Captura video

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.