Vânzarea biletelor pentru meciul contra Elveției începe luni, 23 octombrie! Intrare liberă pentru copii sub 14 ani în două tribune

Meciul cu Elveția: biletele se vor vinde de luni, 23 octombrie! Accesul e gratuit pentru copii sub 14 ani în două zone.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 185 views

Tricolorii se apropie de EURO 2024, având meci decisiv în noiembrie pe Arena Națională cu Elveția. Succesul în această partidă ne-ar putea aduce la turneul final.

Dorești să îi susții? Biletele pentru confruntarea cu Elveția vor fi accesibile online de luni, 23 octombrie, la ora 12:00, pe bilete.frf.ro sau prin aplicația Fan Arena by FRF. Descarc-o din App Store sau Google Play, autentifică-te sau înregistrează-te și achiziționează biletul pentru meciul crucial al României din preliminariile EURO 2024. Verifică dacă ai versiunea actualizată a aplicației.

Costuri bilete:

  • Peluze: 35 lei
  • Tribune: 60 lei
  • VIP albastru: 300 lei
  • VIP roșu: 500 lei

Datorită atmosferei incredibile create de copii la meciul anterior, Federația Română de Fotbal oferă acces liber pentru cei sub 14 ani în cele două tribune, extinzând astfel zona Family. La achiziție, selectează tipul biletului “copil” și completează datele necesare. Este obligatoriu ca fiecare copil să fie însoțit de un adult, iar poți cumpăra până la 5 bilete de acest fel!

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 5 bilete!

Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 5 noiembrie 2023!”, se mai arată în mesajul FRF.

Toate biletele vor fi trimise digital după 5 noiembrie 2023 la emailul asociat contului.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.