Undeva în 1905 – Descoperă Palatul Bragadiru: Tururi Ghidate și Artă Contemporană! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 110 views

„Undeva în 1905 – Descoperă Palatul Bragadiru: Tururi Ghidate și Artă Contemporană” este un proiect care pune în valoare una din cele mai emblematice clădiri istorice ale Bucureștiului boom-ului industrial și cultural.

Pe Facebook, organizatorii au scris:

„Orele de începere a tururilor:
12:00, 13:00, 14:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
Ești invitat să te alături unei experiențe inedite de descoperire a Palatului Bragadiru! Înconjurați de istorie și artă contemporană românească, te vom ghida printr-o călătorie captivantă prin această bijuterie patrimonială.
Ce te așteaptă:
– Tururi Ghidate: Descoperă misterele și povestea impresionantă a Palatului Bragadiru în tururile noastre ghidate. Vei explora spațiu istoric și vei învăța despre evenimentele și personajele care au definit istoria acestui loc de poveste.
Expoziție de Artă Contemporană: În timpul tururilor, vei avea privilegiul de a admira o colecție privată de artă contemporană românească, găzduită cu grijă în incinta palatului. Fiecare lucrare spune o poveste și reflectă bogăția creativității locale.
Iar pentru a completa experiența, te vom întâmpina cu un pahar de prosecco, pentru a sărbători începutul călătoriei noastre împreună într-un mod plin de rafinament și eleganță.”

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.