TVR Craiova, la 25 de ani!

de Florian
0 Comentariu 94 views

Pe 1 decembrie 2023, de Ziua Națională, TVR Craiova împlinește 25 de ani, fiind înființată la 1 decembrie 1998. Oltenii de la studioul teritorial al TVR vor pregăti un program special.

Pe Facebook:

„Se știe că oltenii sunt printre cei mai români dintre români. Așa că și televiziunea oltenilor s-a născut odată cu România. La 1 decembrie, TVR Craiova împlinește un sfert de secol și sărbătorim ziua noastră și ziua națională cu un program special.

La Tableta de sănătate aflăm numele unor mari personalități care au scris istoria medicinei în Oltenia.
Pentru că ne dorim să ne cunoști mai bine, de la ora 16:00, colegi de la știri, de la programe, dar și prieteni care iubesc TVR Craiova povestesc despre ce înseamnă munca în spatele și în fața camerelor și cum a le-a intrat la suflet televiziunea oltenilor.
Seara de la ora 20:00, Oltenia în oglindă – cel mai recent spectacol al ansamblului Maria Tănase. Nu lipsesc Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitanescu, Marius Măgureanu și multi alții.
De ziua națională, împlinim 25 de ani împreună!”
Sursa foto: TVR Craiova

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.