SuperLiga: Meciul FCSB – Dinamo București va avea loc pe stadionul Ghencea

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 196 views

Confruntarea dintre FCSB și Dinamo București, ce va avea loc în etapa a doua a SuperLigii pe data de 22 iulie, a fost programată pe stadionul Ghencea, ca urmare a aprobării solicitării făcute de echipa sub conducerea lui Gigi Becali.

Conform sursei Digi24, ministrul Apărării, Angel Tîlvan, a dat undă verde prin semnarea documentului prin care FCSB cerea închirierea în schimbul unei sume a stadionului Steaua.

Inițial, meciul era programat să se desfășoare pe Arena Națională, însă acest stadion va fi gazda unui concert al trupei Depeche Mode pe 26 iulie.

Premierul Marcel Ciolacu și-a exprimat dorința de a asista la acest derbi pe stadionul Ghencea, într-un interviu acordat pentru ProSport: „Este normal să se dispute meciul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Vreau să fiu acolo, așa cum eram în copilărie, alături de tatăl meu.”

În urma acestor decizii, suporterii CSA Steaua au început protestele, iar pe teritoriul național, dar și în Bulgaria, au fost afișate bannere cu mesajele „Doar Steaua în Ghencea” și „Ciolacu și guvernul său, paznici fideli la stâna ciobanului”.

sursa foto: wikipedia.org

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.