Contract-auto.ro: Revoluționează Procesul de Vânzare-Cumpărare a Autovehiculelor cu Generarea Online de Contracte

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 66 views

Noul portal online, contract-auto.ro, transformă procesul de vânzare și cumpărare a autovehiculelor, oferind un serviciu rapid și eficient pentru generarea automată a contractelor de vânzare-cumpărare în numai câteva minute. Pentru un tarif accesibil de 27.99 lei, utilizatorii pot finaliza întregul proces confortabil, evitând drumul la un birou de acte auto.

Da, ai citit corect! Acum, procesul de tranzacționare a unui autovehicul devine mult mai ușor. Nu mai este nevoie să căutați un birou de acte auto; cu câteva clicuri pe platforma contract vanzare cumparare contract-auto.ro, puteți completa datele de contact ale vânzătorului, ale cumpărătorului și detaliile autovehiculului. Odată ce toate informațiile sunt introduse și plata de 27.99 lei este efectuată prin card, contractul de vânzare-cumpărare este generat instantaneu și poate fi descărcat direct pe dispozitivul mobil sau pe adresa de e-mail introdusă.

Motivul pentru care ar trebui să alegeți contract-auto.ro? Există o serie de beneficii pentru care ar trebui să optați pentru acest serviciu. Cu siguranță ați avut momente când ați trebuit să înfruntați cozi lungi la biroul de acte, să parcurgeți zeci de kilometri sau chiar să suportați cumpărători care s-au răzgândit în ultimul moment. Acesta nu mai este cazul cu contract-auto.ro. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți detaliile online, să imprimați contractul de câte ori este necesar, să-l semnați și atât. Contractul este valabil și recunoscut de către autoritățile locale și de poliție, similar cu cel de pe site-ul DRPCIV.

Știu ce vă gândiți, “dar contractul este disponibil gratuit, de ce ar trebui să plătesc pentru el?”. Deși contractul este disponibil gratuit, el nu este editabil și necesită un program special pentru a edita un fișier PDF, ceea ce poate duce la o procedură de completare lungă și anevoioasă. Serviciul nostru, pe de altă parte, vă permite să generați contractul într-o clipă, economisind timp prețios.

Costul de 27.99 lei al serviciului se datorează cheltuielilor de creare a site-ului, implementarea modulului de plată și facturare, precum și programarea care permite generarea automată a contractului de vânzare-cumpărare imediat după confirmarea plății. Cu toate acestea, costul este semnificativ mai mic decât la birourile de acte auto, care pot taxa între 50 și 200 de lei pentru un contract.

Beneficiile utilizării contract-auto.ro includ:

 1. Posibilitatea de a genera contractul în orice moment.
 2. Plată securizată prin Netopia Payments.
 3. Contractul generat este identic cu cel de pe site-ul DRPCIV.
 4. Generarea instantanee a contractului după efectuarea plății.
 5. Posibilitatea de a genera contractul de pe orice dispozitiv.
 6. Valabilitatea contractului la autorități locale și poliție.
 7. Respectarea distanțării sociale prin evitarea vizitelor la birourile de acte auto.
 8. Cost accesibil de 27.99 lei.
 9. Economisirea timpului și evitarea drumurilor inutile prin generarea contractului online.
 10. Rapiditatea procesului care asigură că cumpărătorul nu se răzgândește.

Există o mulțime de motive pentru a alege contract-auto.ro pentru vânzarea sau cumpărarea unui autovehicul. De asemenea, platforma găzduiește un blog auto unde puteți găsi știri și informații relevante din industria auto.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

 • SEO MARKETING AGENCY SRL
 • CUI: 41380160
 • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.