Patronul restaurantului Nuba, Jean Sasu, înjunghiat de un client – Poliția încă îl caută pe agresor

Filmul atacului asupra lui Jean Sasu, patronul Nuba

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 356 views

Jean Sasu, unul dintre proprietarii restaurantului Nuba, a fost victima unui atac cu cuțit, conform unor surse judiciare citate de „Adevărul”. Camerele de supraveghere au înregistrat momentul în care agresorul se apropie de Sasu.

În imaginile captate de camerele de securitate, se poate observa cum atacatorul se îndreaptă spre Jean Sasu și, ulterior, cum fuge de la locul incidentului.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Floreasca, în timp ce poliția încă îl caută pe agresor.

Conform unui comunicat al poliției, „în jurul orei 15:00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale“.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.