Oana Lasconi domolește tonul! A declarat că regretă declarațiile!

de Florian
0 Comentariu 52 views

Oana Lasconi are 31 de ani și lucrează, trăiește la Paris. Are o mamă celebră, pe fosta jurnalistă Elena Lasconi, azi primar USR la Câmpulung Muscel.

Oana Lasconi și-a criticat mama pentru opiniile tradiționale pe care le are, ceea ce a generat polarizarea taberelor pe internet.

Oana Lasconi și-a criticat mama, după ce USR a scos-o de la eurorparlamentare, motivând că declarațiile sale încurcă partidul care are aderenți LGBTQ+.

Oana Lasconi s-a definiti ca socialistă (habar n-are ce înseamnă), de fapt fiind o victimă a ideologiei troțkiste, opusă marxism-leninismului, ideologia troțistă fiind de mulți confundată cu neo-marxsimul Școlii de la Frankfurt.

Oana Lasconi s-a declarat și simpatizantă a LGBTQ+ dar nu a dat detalii despre orientarea sexuală pe care o are.

Elena Lasconi a decis să meargă la Paris să discute cu fiica ei care între altele a acuzat-o de abandon în copilărie, deși Elena Lasconi a spus că lucra la București și fata a rămas cu bunicii materni după divorțul de tatăl Oanei.

Oana Lasconi a scris pe Instagram un mesaj în care arată că regretă:

„Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă, nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o.

Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur că am învățat-o. Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă. Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet, înseamnă și dezaprobare, o discriminare”

Sursa foto:  Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.