Forum pentru Pace și Partidul Noi, dezbatere live, azi de la ora 17.00! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 87 views

Forum pentru Pace și Partidul Noi organizează o dezbatere live, azi de la ora 17.00! Scopul declarat este găsirea unei soluții comune privind pacea și evitarea agresiunilor de orice fel, pe plan internațional, mai ales.

Ar putea fi un element grafic cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „UNIȚI PENTRU PACE DEZBATERELV EVENIMENT ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA FORUM ROMÂNIA IN PARTENERIAT CU PARTIDUL NOI NAȚIUNE OAMENI IMPREUNA. JOI 9 NOIEMBRIE ORA 17:00 cu participarea unor membri ai mediului ÈtiinÈ›ific cercetători specialiști în diferite domenii membri ai Parlamentului României analiști experți/ jurnaliști consacrați SCOPUL DEZBATERII ESTE SĂ IDENTIFICĂM ÎMPREUNĂ ACEA MISIUNE FUNDAMENTALĂ CARE ESTE MAI PRESUS DE IDEOLOGII, INTERESE PARTINICE, DE GRUP ȘI SĂ CONFIGURĂM ÎN MOD RESPONSABIL O AGENDĂ PENTRU NEGOCIERI ȘI PACE, ÎNȚELEGÂND LEGĂTURILE STRÂNSE, INSEPARABİLE, ÎNTRE OAMENI ȘI NAȚIUNI. NOI SCANEAZĂ EVENIMENTUL VA TRANSMIS LIVE PE PAGINA FACEBOOK PTDLI PARTIDULUI NOI- NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ”

Într-o lume aflată într-o eră a conflictelor în creștere, lupta pentru pace nu trebuie neglijată și este oportună, susțin organizatorii.

Sursa foto: NOI/Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.