Ministerul Apărării de la Moscova „așteaptă ” tancurile germane „Leopard” trimise Ucrainei

de Florian
0 Comentariu 33 views

În iulie-august 1943, a avut loc cea mai mare bătălie de tancuri din istorie. Vorbim de confruntarea sovieto-germană de la Kurrsk-Orel, câștigată la 23 august 1943 de sovietici. A fost o încleștare între tancuri germane Tiger I și II și tancuri sovietice T-34.

Propaganda de război de la Kremlin a alăturat această relatare istorică planurilor germane de a trimite în conflictul ruso-ucrainean a unor tancuri Leopard care să ajute Armata Ucrainei.

Ministrul Apărării de la Moscova, Serghei Shoigu a decis, ca o dată cu decorarea unor cadre militare ruse care s-au distins în actualul conflict să întrebe dacă au fost văzute tancuri germane Lepoard în linia 1 a frontului.

Răspunul a fost negativ dar rapoartele secrete rusești arată că se așteaptă ca acestea să-și facă apariția.

Ministrul rus a făcut o declarație pe canalul oficial de Telegram prin care și-a felicitat soldații, care au primit și pistoale cu inscripții personalizate:

„Vă felicit pentru aceste decoraţii binemeritate. Sunt sigur că veţi continua să vă slujiţi cu credinţă şi sacrificiu de sine ţara şi cauza noastră. Sănătate, victorie şi fie ca toată lumea să se întoarcă în viaţă acasă”

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.