Marina Almășan, evocare de suflet la Gala Nemuritorii!

de Florian
0 Comentariu 65 views

Gala Nemuritorii a fost un eveniment memorabil realizat de echipa Rivalii și de Teatrul Constantin Tănase. Audiebșa postului TVR 2 a crescut de 7 ori, sâmbăta trecută la ora 14.30, în raport cu ora 13.oo, când s-a difucat Gala Nemuritorii.

Marina Almășan a evocat pe Facebook, doi mari artiști, Dan Spătaru și Mihai Constantinescu, mari absenți din viața de zi cu zi dar veșnic prezenți în Ceruri.

Marina Almășan a scris pe Facebook:

„Doi dintre “Nemuritorii” omagiați în GALA noastră, a “Rivalilor”, organizată la și impreună cu Teatrul de de revistă “Constantin Tănase”. Amândoi mi-au fost atât de dragi și sunt atât de mândră că i-am avut în emisiunile mele, în debutul meu de jurnalist de televiziune! …La “Tanase” ei au făcut parte dintre “Marii Absenți”, fiecare însă a fost reprezentat în sală de oameni foarte dragi lor : Dan – de fiica sa, Dana Spătaru, iar Mihai – de Simona (Secrier) Constantinescu, cea care i-a fost alături în ultima parte a vieții sale. Dialogurile cu distinsele invitate au sporit emoția momentului, întregită de interpretarea de către FUEGO, Sanda Ladoși și Tavi Colen a unor șlagăre îndrăgite ale uriașilor noștri artiști.
Sunt tare fericita că lumea a apreciat munca noastră de echipă și îmi doresc tare mult ca astfel de programe să continue. Le voi propune conducătorilor instituției permanentizarea acestei colaborări benefice cu Teatrul de revista “Constantin Tănase” și, de vor spune DA, ne vom da peste cap să le facem periodic românilor astfel de daruri. Chiar și numai din finantări externe, dacă nu se va putea altfel…”

Sursa foto: Facebook Marina Almășan

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.