David Popovici nu cunoaște suma din contul său: “Nu doresc să aflu, pentru a nu fi influențat”

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 190 views

Fără doar și poate, David Popovici a fost desemnat sportivul anului 2022 în România și se numără printre primii 10 sportivi din Europa. Tânărul înotător continuă să își propună obiective înalte, având în vedere noile medalii de aur.

David Popovici, un exemplu pentru mulți tineri români și campion mondial la doar 18 ani, preferă să se deplaseze prin București folosind trotineta, bicicleta sau metroul, în loc să apeleze la o limuzină, așa cum s-au răspândit zvonuri care l-au deranjat profund.

David Popovici: “Dacă aș afla, s-ar putea să îmi ia mințile”

“Este adevărat, tatăl meu poate confirma asta. Nu doresc să cunosc câștigurile mele lunare, bonusurile sau valoarea premiilor din înot, pentru că nu vreau să fiu influențat de acestea. Tatăl meu este cel care știe. Dacă aș afla, s-ar putea să îmi ia mințile sau să mă schimbe într-un fel. Tocmai de aceea aleg să nu cunosc aceste detalii. Iau lucrurile pas cu pas și încerc să nu mă îndepărtez prea mult de această responsabilitate, deoarece în curând voi fi nevoit să știu și să îmi asum rolul de adult”, a declarat David Popovici în cadrul evenimentului de prezentare a parteneriatului pe care l-a semnat cu un brand bancar renumit, care îi va fi sponsor pe parcursul următorilor patru ani.

Elev în clasa a XII-a și campion mondial și european la probele de înot, David Popovici a fost recompensat de statul român cu 200.000 de euro, pe lângă salariul pe care îl primește de la clubul sportiv la care este legitimat. De asemenea, a primit un bonus din partea Ministerului Sporturilor pentru medaliile care l-au consacrat campion mondial atât la 200, cât și la 100 de metri liber.

David Popovici a semnat cu Raiffeisen Bank

Azi am făcut încă un pas important în deschiderea unor noi parteneriate pentru performanță. Performanța în sport are nevoie de stabilitate și investiție pe termen lung și intenționez să mă asociez în perioada urmatoare, pentru România, înotul românesc și pentru mine și echipa din care fac parte cu investitori locali și străini care cred în performanță și vor să o sprijine. România crește prin echipa dintre investitorii externi și cei interni, dintre talentul local și cel global. Mulțumesc, Raiffeisen, pentru echipa 1:1 care debuteaza azi. Motivația mea ține de succes, stabilitate, siguranță, valori împărtășite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanță în sport pe termen lung și să întorc o parte din acest succes sub formă de inspirație pentru alți tineri – eu la rândul meu fiind inspirat de alți performeri români – și sub formă de contribuție în societate. a scris David pe pagina de facebook.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.