Accesul public deschis pe “Poteca Prințesei”, traseu educativ în cadrul Muzeului Cinegetic Posada începând cu 21 aprilie 2023

“Poteca Prințesei “ - traseu educativ, va așteaptă sa o străbateți, cu pornire de la Muzeul Cinegetic Posada

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 460 views

“Poteca Prințesei”, un traseu educativ creat de Direcția Silvică Prahova prin Ocolul Silvic Sinaia, și-a deschis porțile publicului din 21 aprilie 2023, plecând din curtea interioară a Muzeului Cinegetic Posada. Traseul urmărește redescoperirea potecii de promenadă a prințesei Martha Bibescu și invită iubitorii naturii la o plimbare în care să afle informații interesante despre lemn și mediul înconjurător, într-un cadru ce evocă vremurile de basm cu prinți și prințese. Astfel, experiența devine plăcută și educativă, combinând învățarea cu poveștile, joaca și natura.

Accesul pe traseu este gratuit, iar deplasarea se face pe jos. Vizitatorii sunt rugați să respecte regulile de acces și vizitare, să protejeze natura și să țină cont de ceilalți oaspeți.

Sursa foto: Facebook Romsilva Ocolul Silvic Sinaia

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.