Cântăreața Theo Rose devine mamă: Bebelușul pe nume “Sasha” are 3.800g și măsoară 54 cm

Miercuri, pe data de 14 iunie, Theo Rose a devenit mama unui băiețel absolut sănătos!

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 283 views

Cunoscuta cântăreață “Theo Rose” a adus pe lume bucuria vieții sale, așa cum a împărtășit pe pagina sa oficială de Facebook. Printr-un mesaj plin de emoție, ea și-a exprimat recunoștința pentru gândurile și mesajele primite din partea fanilor și a celor care i-au dorit binele. Postarea cântăreței emană fericire și evidențiază sprijinul pe care ea și familia ei l-au primit în această perioadă specială.

Deși Theo Rose a promis să ofere mai multe detalii într-un viitor apropiat, după ce se vor așeza și se vor adapta mai bine, ea a asigurat pe toată lumea că nașterea a decurs fără probleme și că nu a fost mai dificilă decât oricare altă naștere. În cele din urmă, a suferit o cezariană, mărturisind că era mai îngrijorată de operație decât de o naștere naturală. Cu toate acestea, ea a avut încredere în doamna doctor Coravu, care i-a inspirat încredere și liniște pe parcursul sarcinii, și a avut dreptate.

Theo Rose a descris operația ca fiind o experiență liniștită, fără panică sau frică, exprimându-și recunoștința față de asistentele și doctorițele care au făcut parte din nașterea lor. Referitor la perioada de recuperare, ea a menționat că progresează fără probleme, cu puțină durere momentană. Bebelușul Sasha a reușit să se hrănească cu succes la sân încă de la început, demonstrând instincte naturale. Cântăreața a descris cu bucurie micuțul Sasha ca fiind adorabil, sănătos, cântărind 3.800g și măsurând 54 cm.

Referindu-se la partenerul său, Anghel, Theo Rose a menționat doar că este o binecuvântare în viața ei și că Sasha este norocos că s-a născut dintr-o astfel de persoană minunată.

Fanii și urmăritorii lui Theo Rose continuă să îi trimită felicitări și iubire, sărbătorind sosirea micuțului prețios în viața ei. Pe măsură ce cântăreața îmbrățișează bucuriile maternității, fanii devotați așteaptă cu nerăbdare mai multe actualizări și îi trimit cele mai bune urări pentru acest nou capitol din viața ei.

Multumesc tuturor pentru ganduri si mesaje! Sa va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat si pe noi sa vedem cati oameni ne sunt alaturi! Pe scurt, desi va urma si mai pe larg cand ne linistim si adaptam mai bine, a fost o nastere ok, deloc mai cu moț decat alte nasteri. A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor dr. care au luat parte la nasterea noastra.
Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3 800g si 54 cm. Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos. In sfarsit am inteles si noi cum se simte bucuria asta de parinti. Va multumesc pentru tot ce ati impartasit cu mine in timpul sarcinii. M-ati ajutat sa inteleg ca ce traiesc si gandesc e cat se poate de normal.
Despre Anghel vreau sa spun doar ca e o mare binecuvantare in viata mea iar Sasha e foarte norocos ca s-a nascut din asa un om minunat. Dumnezeu sa-l tina sanatos! Si pe noi toti. 🙏🏽 a scris Theo Rose pe facebook. 
Foto Facebook TheO Rose.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.