Ancuța Timiș a lansat melodia „Bate Inima”!

de Florian
0 Comentariu 582 views

Azi, la ora 18.00, îndrăgita artistă maramureșancă Ancuța Timiș a lansat melodia „Bate bate inima”. Melodia este una cu o linie melodică deosebită. dublată de sonoritatea, imaginea de excepție a videoclipului. Nu mai puțin importante sunt look-ul artistei Ancuța Timiș care are ceva din strălucirea actriței Marylin Monroe.

Muzica, vocea artistei, sunetul, imaginea, ambianța, look-ul artistei fac ca videoclipul să fie unul de excepție.

Melodia începe ca o întrebare pentru persoana iubită căreia îi adresează o serie de versuri „Ce-ai făcut cu mintea mea, Spune-mi ce-ai făcut/ M-am îndrăgostit de tine într-o clipă și-un minut”.

Urmează apoi declarația de dragoste directă: „Mi-ai dat viața peste cap, Nu știu dacă-i bine, Într-un timp așa de scurt, Să mă-ndrăgostesc de tine”.

Refrenul „Bate bate inima Când nu ești cu mine seara? Bate bate inima Când nu ești în preajma mea” arată perpetuarea sentimentului de dragoste.

Urmează apoi o întrebare pentru inimă, considerată vinovată pentru sentimentul de dragoste: „Inimioară inimoară of ce mi-ai făcut , Te-ai vândut așa ușor pentru-n zambet ș-un sărut Poate soarta și norocul te-au trimis la mine Esti iubirea ce-am visat Nu văd viața fără tine”.

Este o melodie de succes pentru îndrăgostiți și petrecerile dedicate dragostei, o ocazie în plus să o ascultăm de Sărbători și nu numai!

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.