Iana Novac, concert pe 6 martie la Sala Palatului! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 258 views
IANA NOVAC, vocea feminină a anului 2022, revine pe scena Sălii Palatului, pe data de 6 martie 2024, începând cu ora 19:00, cu un concert solo de excepție dedicat FEMEII.
Pe scenă vor fi alături de IANA NOVAC invitați speciali precum marele compozitor al secolului, EUGEN DOGA, talentata MONICA ANGHEL. Însoțiți de orchestră simfonică sub conducerea maestrului IOSIF PRUNNER, oferindu-vă un spectacol de neegalat, ce va atinge sufletele într-un mod profund.
Organizatorii au mai scris pe Facebook:
„IANA NOVAC, cu vocea ei uimitoare și emoțiile pe care le transmite, ne va purta prin multiple stări și trăiri, aducând o puternică conexiune cu muzica. Așa cum criticii spun despre ea, “Însăși IANA NOVAC este o emoție…”

O artistă complexă, abordând cu succes muzica clasică și pop. Cu un repertoriu diversificat și o prezență scenica remarcabilă, a câștigat inimile publicului.
Nu ratați acest eveniment muzical de excepție, care se anunță a fi una dintre cele mai frumoase seri din 2024!
IANA NOVAC vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență muzicală de neuitat. Fiți parte din acest omagiu adus FEMEII și veniți să vă bucurați de o seară plină de magie și frumusețe.

Sursa foto:iTicket.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.