Zelenski a început să dea cărțile pe față! Ia în calcul ca aliații să renunțe la Ucraina!

de Florian
0 Comentariu 43 views

Volodimir Zelenski a început să creadă că Ucraina nu va mai avea sprijin de la aliați. El a declarat că Ucrina va trebui să se pregătească pentru ca aliații să nu renunțe la ajutorul pentru Kiev.

Volodimir Zelenski a declarat:

Producem diferite tipuri de rachete, Neptun, Stuhna, Corsair, în cantități colosale pentru că sunt foarte cerute pe front. Cât despre artilerie, am început să producem muniții la standarde NATO, care nu s-au făcut niciodată în Ucraina și nici nu s-ar fi făcut. Dar am negociat pentru asta. Israelul este permanent în stare de război. Suntem pregătiți pentru un conflict prelungit, dar cu reducerea continuă a pierderilor omenești. Cum vedem și în Israel, este posibil să traiești așa.

Sanctiuni, arme, finantare, sisteme de aparare anti-aeriana, avioane moderne. Sunt state care nu au arme, dar dispun de pârghii financiare în cazul, să zicem, al unei noi agresiuni. Iar cu Statele Unite vom avea probabil un parteneriat similar celui israelian, în care am avea acces la arme, tehnologii, instructaj și finanțare.”

Zelenski ia în calcul o demilitarizare rusească în Crimeea, ceea ce este diferit de discursul de până acum privind redobândirea Crimeii.

Zelenski știe că occidentalii l-ar abandona dacă războiul s-ar muta pe teritoriul Rusiei. În plus, dacă la anul Ucraina nu intră în NATO va putea să încerce în 2025.

Sursa foto:Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.