Vladimir Putin efectuează o vizită surpriză în Crimeea, la 9 ani de la anexarea ilegală a peninsulei

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 103 views

Președintele rus Vladimir Putin a efectuat o vizită surpriză în Crimeea sâmbătă, 18 martie, marcând astfel 9 ani de la anexarea peninsulei ucrainene, conform Reuters și AFP, citând presa de stat rusă și Agerpres.

În timpul vizitei neașteptate la Sevastopol, Putin a participat la deschiderea unei școli de arte alături de guvernatorul local numit de Moscova, Mihail Razvojaiev. Imaginile au fost difuzate de postul de televiziune Rossia 1, care a arătat o secvență scurtă în care liderul rus, îmbrăcat într-o ținută lejeră, merge însoțit de un grup de oficiali.

„Preşedintele nostru Vladimir Vladimirovici Putin ştie să facă surprize. În sensul bun al cuvântului”, a scris guvernatorul Razvojaiev, într-un mesaj publicat pe Telegram conform publicației Libertatea.ro

„Dar Vladimir Vladimirovici (Putin) a venit personal. El însuşi. La volan. Pentru că într-o zi istorică aşa cum e ziua de azi, el se află alături de Sevastopol şi locuitorii săi”, a adăugat Razvojaiev.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.