Un depozit de muniție rusesc a explodat lângă Sevastopol

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 217 views

O explozie a avut loc la un depozit de muniții situat în Golful Cossack, în apropierea orașului Sevastopol din Crimeea, teritoriu aflat temporar sub ocupare rusă. Incidentul s-a produs vineri seara, pe 28 iulie, conform unui raport prezentat sâmbătă de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării ucrainean.

Un videoclip, publicat de către cercetași, surprinde momentul exploziilor la acest depozit provizoriu de muniții gestionat de forțele ocupante. Se presupune că aceste explozii au fost declanșate de un act de sabotaj.

Potrivit surselor militare, în seara zilei de 28 iulie, în jurul orei 22:00, a avut loc o serie de zgomote puternice în zona Golfului Kozachoi din Crimeea, teritoriu sub ocupare temporară. Martorii au raportat două explozii majore, urmate de o serie de detonări suplimentare de muniții. La fața locului s-au deplasat ulterior mai multe echipaje de ambulanță și de poliție.

Un videoclip scurt, difuzat de GUR, confirmă incidentul, arătând flăcările exploziilor, urmate de o mașină care se deplasează cu luminile albastre intermitente.

Se menționează faptul că în zona Golfului Kozacha este staționată a 810-a brigadă marină separată a Flotei Mării Negre a Federației Ruse.

“Este cunoscut faptul că exploziile și detonațiile rezultate în urma presupusului sabotaj au avut loc la depozitul provizoriu de muniții al forțelor ocupante”, a comunicat GUR.

Reamintim că, la 24 iulie, un alt depozit de muniții rusesc a fost locul unei serii de explozii în districtul Dzhankoy din Crimeea. Acestea au fost auzite în apropierea satului Vesele, situat la 15 kilometri de Dzhankoy, unde se află un aerodrom militar neutilizat în prezent, unde forțele ruse au amenajat un depozit pentru muniții.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.