Un bărbat mascat a încercat să pătrunda în casa cancelarului german Olaf Scholz

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 132 views

Un individ mascat a încercat să intre în apartamentul cancelarului german Olaf Scholz, situat în Potsdam, potrivit ziarului Der Spiegel, care citează surse din cadrul agențiilor de securitate.

Tentativa de intruziune a eșuat, iar individul a fost nevoit să se retragă odată ce a fost descoperit. Ziarul menționează că măsurile de securitate au fost intensificate în jurul clădirii.

În prealabil, jurnalistul de investigație Seymour Hersh a relatat că, în timpul unei vizite în Statele Unite, cancelarul german Olaf Scholz a discutat despre sabotarea gazoductelor Nord Stream, prin intermediul cărora Germania primește gaze naturale din Rusia.

Cine este Olaf Scholz ?
Olaf Scholz este un politician german care a fost ales ca noul cancelar al Germaniei în 2021. Înainte de a deveni cancelar, Scholz a ocupat mai multe poziții de conducere în guvernul federal german, inclusiv ca ministru federal al finanțelor și vicecancelar. El a fost, de asemenea, primarul orașului Hamburg între 2011 și 2018. Scholz este membru al Partidului Social Democrat din Germania (SPD) și este considerat a fi un politician centrist, cu o abordare pragmatică în ceea ce privește politicile economice și sociale.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.