Un angajat Google în vârstă de 31 de ani s-a sinucis, s-a aruncat de pe o clădire de birouri din New York

0 Comentariu 79 views

Un inginer Google în vârstă de 31 de ani și-ar fi pierdut viața în urma unui incident de sinucidere. Potrivit New York Post, bărbatul ar fi sărit de pe etajul 14 al sediului Google Chelsea joi. Identitatea sa nu a fost făcută publică, iar poliția încă nu a informat familia și autoritățile.

După ce martorii au observat un bărbat inconștient în fața clădirii de pe West 15th Street, aceștia au apelat numărul de urgență 911. Polițiștii sosiți la fața locului l-au transportat la Spitalul Bellevue, unde a fost declarat decedat. Ancheta a revelat amprente de mâini pe marginea unei terase de la etajul 14, sugerând că acesta ar fi locul de unde bărbatul a sărit. Până în prezent, nu a fost găsită o notă de sinucidere sau înregistrări video ale incidentului.

Acesta este al doilea incident de acest fel în ultimele luni. În februarie, un alt angajat Google, Jacob Pratt, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort într-un apartament din Chelsea, în circumstanțe care indică tot o sinucidere. Pratt lucra ca inginer de software la Google Manhattan și a ocupat funcția de „leader de parteneriat”. Motivul sinuciderii sale nu a fost dezvăluit.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.