Turcia se confruntă cu inundații devastatoare – Bilanțul deceselor crește la 17

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 159 views

După cutremurul devastator care a afectat Turcia, orașele au fost lovite de ploi torențiale și inundații. Numărul deceselor a ajuns la 17 în urma inundațiilor catastrofale din Şanlıurfa și Adıyaman.

Şanlıurfa și Adıyaman, anterior afectate de cutremure cu epicentrul în Kahramanmaraş, au fost acum loviți de inundații devastatoare. Corpurile a încă două persoane dispărute într-un centru comercial au fost descoperite în urma inundațiilor, care au paralizat viața în orașe. Bilanțul deceselor în cele două provincii a ajuns la 17.

Ploile abundente care au început în Şanlıurfa seara trecută și au continuat până ieri dimineață au provocat inundații. Corpurile a 5 persoane au fost găsite într-un apartament de la subsolul unui bloc din cartierul Tandoğan. Se crede că cele 5 persoane erau cetățeni sirieni, iar echipele de salvare care au fost avertizate să meargă în zonă, au scos corpurile din subsol. Acestea au fost transportate la morga Institutului de Medicină Legală pentru autopsie.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.