„Trăim Albastru” – eveniment și expoziție marca ARTAADHD! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 96 views

Este un eveniment deosebit și o expoziție deosebită.

ARTAADHD a scris pe Facebook:

„START CONCURS ,, COPILUL DIN SPATELE AUTISMULUI” CONCURS, CU PREMII, de fotografii copii și tineri cu autism 12-25 MARTIE 2024
Pentru EXPOZIȚIE FIZIC SI ONLINE!  Relatii 0723361199
Este un eveniment de conștientizare a problematicii autismului, de atragere a atenției asupra comunității dar, în același timp, dorim să arătăm lumii adevărata față a acestor persoane, să dărâmăm mituri, că ei nu pot, că nu există, că nu știu, că nu merită.
Aflată la a VI ediție, expoziția, singura de acest gen din România, care va avea un mod de prezentare inedit, își propune să arate lumii minunații copii cu autism care, de multe ori, sunt confundați cu diagnosticul nemilos de care suferă. Fotografiile vor prezenta scene din viața copiilor cu autism, momente din rutina lor zilnică, uneori firească alteori plină de provocările specifice diagnosticului dar, in mod clar toate vor arăta că sunt iubibili.
EXPOZIȚIA VA FI PREZENTĂ IN 20 de județe din România
CINE POATE PARTICIPA?
Orice persoană diagnosticată cu o formă de TSA poate să participe și să intre în concursul pentru premii.
CUM și PÂNĂ CÂND SE POATE ÎNSCRIE?
Accesați și completați linkul de mai jos, completați până 25 MARTIE și apoi veți fi contactați de ARTAADHD pentru a trimite fotografiile.
Link înscriere concurs: https://forms.gle/zc3fQxquJNBQEdHP7
CARE SUNT PREMIILE
50 de copii vor primi dreptul de a fi parte din expozitia fizică organizată în 20 de județe din România. Deasemeni, expoziția fotografică va avea și o componentă online, începând cu 2 Aprilie, ziua mondială a constientizării autismului, o galerie permanentă a acestui concurs, galerie unde veti putea vedea adevărața față a minunților copii pe site-ul:

„Copilul din spatele AUTISMULUI”


10 de copii /tineri vor primi cate un ghiozdan cu rechizite, jucării și dulciuri
5 copii/tineri vor primi premii de 200 RON
1 copil /tânăr va primi MARELE PREMIU de 1000 RON
Fiecare copil/tânăr selectat pentru expoziția de artă fotografică va primi felicitările noastre și va intra în faza tombolei pentru premii.
Vă așteptăm să veniți alături de noi, aratați-ne că vă pasă!
Și copiii cu autism sunt copiii noștri, alegeți să ,,Trăiți albastru” în semn de solidaritate cu cei peste 45000 de copiii cu autism din România.
Vizitați www.autismartaadhd.ro”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.