Suporterii Liverpool se întorc împotriva UEFA: aproximativ 900 de fani inițiază un proces colectiv pentru prejudicii corporale

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 129 views

După scenele șocante din finala Ligii Campionilor din 2022 dintre Real Madrid și Liverpool (1-0) pe Stade de France, aproximativ 900 de fani inițiază un proces colectiv pentru vătămări corporale. Spectatorii vor să obțină compensații legale pentru durere și suferință.

Finala din 28 mai 2022 a început cu o întârziere de 37 de minute, din cauza haosului creat în jurul stadionului. La intrările în sectoarele dedicate fanilor echipei Liverpool FC s-au format cozi lungi, aglomerații mari și blocaje, iar poliția a recurs la utilizarea gazelor lacrimogene. În urma incidentelor, 238 de persoane au fost rănite. Conform unui raport de investigație, UEFA, în calitate de organizator al evenimentului, deține “responsabilitatea principală” pentru dezordinea creată. Până în prezent, UEFA a propus doar rambursarea costului biletelor în cadrul unui program de restituire.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.