Șofer băut urmărit ca în filme de Poliție la București!

de Florian
0 Comentariu 47 views

Un șofer care a condus sub influența licorilor bahice, în vârstă de 50 de ani, a fost urmărit de Poliția Rutieră în Capitală. Șoferul ar fi încercat să lovească autospeciala Poliției, iar agenții au spart geamul lateral al portierei stânga-faţă pentru a-l imobiliza și încătușa. scrie Pro TV.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj al Brigăzii de Poliţie Rutieră, care a procedat legal la testarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, menţionează Poliția Capitalei, potrivit Pro TV care citează Agerpres.

Poliția a declarat:

Întrucât autoturismul în cauză a fost observat de un echipaj din cadrul Secţiei 24 Poliţie, s-a procedat la interceptarea şi la încercarea de a-l opri în trafic, folosind semnalele acustice şi luminoase, însă şoferul a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea.

Ulterior, deşi a fost oprit în dreptul unui imobil din Sectorul 5, conducătorul auto a ignorat, şi de această dată, dispoziţiile poliţiştilor, blocând portierele.

Totodată, acesta a încercat să-şi continue deplasarea, punând în pericol integritatea fizică a poliţiştilor aflaţi lângă autoturismul său. Astfel, s-a procedat la spargerea geamului lateral al portierei stânga-faţă, moment în care şoferul a fost imobilizat şi încătuşat.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore. Șoferul va fi anchetat pentru conducere sub influența alcoolului, sustragere de la controlul Poliției, provocarea unor daune și oprirea după ce a fost necesară urmărirea pe drumul public.

Sursa foto: Pro TV

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.