Senatul SUA a cerut Casei Albe să publice date despre obiectele zburătoare neidentificate

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 72 views

Un amendament propus de un colectiv bipartizan de senatori din SUA la Legea de autorizare a apărării naționale solicită guvernului federal să colecteze și să dezvăluie publicului înregistrări legate de anomalii aeriene neidentificate (UAS) și obiecte zburătoare neidentificate (OZN).

Modificarea legislativă propusă ar instrui Administrația Națională a Arhivelor să organizeze și să dezvăluie o colecție de înregistrări de UAS și OZN, cu condiția ca acestea să nu fie clasificate de o comisie de revizuire, potrivit The Hill. Liderul majorității senatoriale, Chuck Schumer, a susținut într-o declarație că cetățenii americani au dreptul de a afla mai multe despre “tehnologii de sorginte necunoscută, inteligență extraterestră și fenomene neexplicate”. Interesul parlamentarilor pentru OZN-uri a crescut considerabil odată cu dezvăluirea acestui proiect și cu difuzarea în mass-media a înregistrărilor cu fenomene aeriene misterioase capturate de echipamentele militare.

Revelația acestui proiect a determinat parlamentarii, comisiile specializate și experții să abordeze cu mare seriozitate acest subiect. Ei au descoperit o rețea largă de persoane și grupuri cu diferite povești despre OZN-uri, a relatat publicația. Legiuitorii au sugerat că “multitudinea și diversitatea” acestor povestiri i-au făcut pe unii să creadă că administrația ar putea ascunde informații despre potențiale contacte cu civilizații extraterestre. Interesul a fost amplificat după declarațiile lui David Grush, un veteran al forțelor aeriene și fost angajat al Agenției Naționale de Informații Geospatiale, care a afirmat că guvernul SUA recuperează vehicule extraterestre de decenii. Într-un interviu, Grush a sugerat că guvernul a recuperat mai mult decât simple materiale de la nave spațiale: “Atunci când recuperezi ceva care a aterizat sau s-a prăbușit, uneori dai peste piloți decedați. Chiar dacă pare incredibil, este adevărat”, a declarat el.

Comisia Camerei pentru Supraveghere are în plan să organizeze o audiere referitoare la OZN-uri la sfârșitul acestei luni, prezidată de congresmenii Tim Burchett și Anna Paulina Luna, cunoscuți pentru criticile lor aspre la adresa politicilor administrației Biden.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.