Schimb de „amabilități” între senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă și deputatul George Simion

de Florian
0 Comentariu 62 views

Senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă a început o serie de acuzații grave la adresa liderului AUR George Simion. Senatorul care a fondat un partid cu numele SOS a acuzat AUR că în Caravana Medicală, de fapt, încalcă GDPR, colectând date personale ale pacienților.

În plus, senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă l-a mai acuzat pe fostul ei coleg de partid că nu a dorit să o lase să demareze anchete în azilele groazei, fiindcă informațiile ajunse pe biroul Comisiei de Abuzuri din Senat, a cărei președintă era senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă arătau de mai mult timp  ce se petrecea acolo.

Senatorul neafiliat de Iași, Diana Iovanovici Șoșoacă l-a „gratulat” pe deputatul George Simion cu epitete ca „întârziatul politicii românești” și „păduche”, respectiv „căpușă”.

Ea a criticat dur declarațiile avocatului Gheorghe Piperea, vârf de lance și de listă la Europarlamentarele din 2024, care s-a exprimat deschis pentru susținerea de către AUR a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei și că ar fi bine ca Gabriela Firea să candideze ca independentă cu sprijin politic.

Senatoarea de Iași a acuzat de asemenea leadershipul AUR că se folosește de numele său la deplasările din România, coform Cotidianul.ro:

Vă folosiți de numele meu peste tot în țară. M-ați dat afară pentru că vorbeam împotriva vaccinării și pentru că am început anchetele în cazul azilelor și a orfelinatelor. Nu aveau nevoie de un om care să lupte pentru dreptate. Singura opoziție din Parlament e Diana Șoșoacă. Ia să fi avut încă 10-15 oameni care luptau alături de mine. Dacă un om a reușit să oprească atâtea lucruri și să facă anchete, dar dacă eram 10, 15. Dar și după ce AUR m-a dat afară le-am spus: hai să facem treabă! Nu, au răspuns cei de la AUR, noi trebuie să fim ca celelalte partide. După alegeri, s-au dus imediat să se consulte cu Vasile Dîncu”.

Sursa foto:

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.