Ronaldo spune că va rămâne în Arabia Saudită

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 96 views

Cristiano Ronaldo, faimosul atacant portughez, a confirmat într-o declarație pentru presa Premier League din Arabia Saudită că intenționează să rămână la clubul An-Nasr pentru următorul sezon.

Ronaldo a făcut trecerea la An-Nasr în decembrie, având un impact semnificativ prin marcarea a 14 goluri în 16 meciuri ale Ligii. Cu toate acestea, echipa sa nu a reușit să depășească locul al doilea și nu a obținut alte trofee.

“Când am venit aici, anticipam un rezultat diferit. În mod sincer, speram să obținem mai mult în acest an, dar lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum planificăm sau sperăm. Uneori, e necesar să avem răbdare, să fim stabili și perseverenți pentru a atinge excelenta”, a comunicat Ronaldo.

Fotbalistul și-a exprimat optimismul privind performanțele viitoare ale echipei, declarând: “Îmi doresc să rămân aici și voi continua să joc pentru An-Nasr.”

Ronaldo crede că liga saudită are potențialul de a se situa în topul celor mai bune cinci ligi la nivel mondial, cu condiția să continue să progreseze.

La sfârșitul lunii mai, publicația Mundo Deportivo a relatat că Ronaldo era nemulțumit de viața sa în Riad și ar considera un posibil transfer înapoi în Europa. De asemenea, El Nacional a relatat în aceeași lună că jucătorul portughez întâmpină dificultăți de adaptare în Arabia Saudită.

Contractul actual al lui Ronaldo cu An-Nasr este în vigoare până în vara anului 2025.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.